CS-club - český a slovenský zahraniční klub

CS-CLUB je uzavřený soukromý internetový diskusní klub, provozovaný ze serverů mimo území České republiky. Nelze se na něj přihlásit přímo. Zájemci o účast, kontaktujte, prosím adresu prilisdlouhonamori@gmail.com. Tento blog uveřejňuje články Ross Hedvíčka a dalších účastníků cs-clubu.

Saturday, February 03, 2007

Postupne priznavani pravdy

Je bohuzel smutnou skutecnosti, ze kdyz prijde na jejich narodni minulost, tak se i jinak normalni a sympaticti Cesi okamzite zmeni v patologicke lhare. Od husitskych teroristu, obrozeneckych buditelu, pres Rukopisy královodvorské a zelenohorské, falesne Jiraskovy dejiny, potroubleho Nejedleho az po dnesni ceske "propagandisty" (protoze historici to urcite nejsou). Lhani je v Cesich "embedded" jako math-coprocessor v Intel chipu, je to v nich uz generacemi natolik zabudovane, ze oni sami uz sve vlastni lhani nevidi coby lhani - oni si mysli, ze "na to maji jiny nazor" nebo "oni to vidi jinak". Nakonec to dopada jako na ceske Wikipedii, kde je zakazano psat historicka fakta o komunistickem Ceskoslovensku, protoze pritomni neo-komuniste "to vidi jinak".

Kdyz jsem pred lety zverejnil clanek "Tuseni doktora Soucka" a nekolik clanku nasledujicich, ktere se jen okrajove zaobiraly nijak neutajenymi a nikoliv novymi zalezitostmi okolo zrudnych mengelovskych a pseudovedeckych ceskoslovenskych komunistickych "vedcu" na lidech, pochopitelne jsem netusil jakou jsem vlastne utrhl lavinu. Ceskoslovensti vlastenci vriskali jak cerstve nalihnuta housatka, dupali, spilali, plivali a pestickama hrozili. Byli i obojetnici "ani ryba ani rak" na plote sedici - treba Neviditelny pes ihned vydal rozhorcene prohlaseni o tom, jak hluboce lidsky nezodpovedny je ode mne takovy clanek (a vzapeti na to zacal sam na totez tema psat knihu). Mladofrontovsti "investigativci" Navara s Gazdikem ihned po mem clanku napsali svuj vlastni, pravici, ze jsou to vsechno pomluvy a zadny mistni soudruh historik to nepotvrdil (v Cesku plati, ze kdyz to nemate potvrzene nejakym komunistou, tak to neni pravda) a pak hned zacali chrlit sve vlastni clanky na to stejne tema co jsem psal ja a delaji to uz poslednich pet let. At se jim dari!

A ted se povedlo poradne zaskobrtnuti i Ceske televizi. Prave jsem shledl jejich porad o tom, jak CSLA (Ceskoslovenska lidova armada) jeste v sedmdesatych letech provadela pokusy s LSD (Lysergic acid diethylamide) na svych vlastnich dustojnicich - a dokumentovala to promitnutim casti dokumentarniho filmu, ktery sami cesti armadni Mengeleove behem pokusu natocili. Ctyri pokusni kralici ve starem dokumentarnim filmu jsou dustojnici stabu raketoveho vojska CSLA (tak to aspon bylo receno ve filmu) v hodnosti podplukovniku (to je videt). Komentator poradu zcela idiotsky tvrdi, ze skutecna identita dustojniku neni znama, protoze byli identikovani cisly 1,2,3 a 4. Takovehle blbosti predpokladaji, ze cesky divak sezere i s navijakem (asi maji pravdu, sezere). Pritom hloupe reknou, ze to byli dustojnici stabu raketoveho vojska, hodnosti jsou viditelne a tvare jsou viditelne ve velkem detailu. Kolik podplukovniku asi mel "stab raketoveho vojska CSLA" v sedmdesatych letech? Dvacet? Tricet? Neni mozne najit seznam, najit jednoho zijiciho, ktery by podle obliceju poznal ty ostatni? To je detektivni ukol prilis snadny i pro mistniho esenbaka z Vejprt, vysetrujiciho kradeze slepic! Ovsem pro reportera Ceske televize, s jeho geneticky zabudovanym lhanim o minulosti, je to nerozlustitelna zahada.

Pokusy na zajatych americkych vojacich jsou v poradu Ceske televize take zmineny, ale jen takovym zamitavym pohrdavym zpusobem z ust jakehosi armadniho "historika". Cas na priznani tohohle svinstva jeste nedozral. Mozna az za dalsich deset let. Mozna za vic. Priznani pokusu na jejich vlastnich lidech ceskoslovenskym lharum trvalo tricet let. Takze dalsich tricet let asi bude trvat, nez se dozvime, ze delali pokusy i na americkych valecnych zajatcich. V Praze ve Stresovicich a ve Slunne ulici. Tam, kde delali pokusy na svych vlastnich lidech. Tou dobou se mozna dovime i detaily o tom, jak Vaclav Havel vymenil s KGB svobodu a demokracii Ceskoslovenska za sve vlastni prezidentstvi a o tom, jak Vaclav Klaus byl agentem KGB. Ale ted jeste ne. Zatim se o tomhle v Cesku jeste nesmi mluvit. Vsude jinde na svete uz se to vi.
---

Zaznam vysezmineneho poradu Ceske televize je urcite k videni nekde na jejich website - najdete si to tam. Vice prekvapivych podrobnosti o historii (davne i nedavne) ceske kotliny si muzete precist v me nove knize "Sametovy tunel" , k dostani u vaseho mistniho knihkupce, kdyz mu omlatite o hlavu tohle cislo - ISBN: 80-86851-61-3. Jinak k dostani neni (to vite, Cesko). A nebo si ji objednejte z tehle adresy http://www.betaknihy.cz/detail.php?k=4

9 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Redakce publicistiky televize NOVA
nebo spíše rezidentura StB?

http://zvedavec.org/pohledy_1908.htm?PHPSESSID=245f046ebf0769a34fda51be2a98e6aa

Sunday, February 4, 2007 at 6:42:00 AM EST  
Anonymous Anonymous said...

Anti-semiticke a anti-americke webzine jako Zvedavec nectu. Rad to prenecham Cechum.

Sunday, February 4, 2007 at 7:57:00 AM EST  
Anonymous Anonymous said...

Hedvicku, vy jste fakt magor! Vaše čechofobie je stejně směšná, jako antiamerikanismus a podobné sračky. Vy Zvědavce nečtete, vy ho necháte Čechům...jděte do prdele! Házení všech do jednoho pytle je dobré tak pro různé vypatlané idioty...komouše, nácky, rasisty...no a taky pro vás.

Sunday, February 4, 2007 at 7:19:00 PM EST  
Anonymous Anonymous said...

Je mi naramnym zadostiucinenim, ze me clanky spolehlive vytvareji penu u vasich ust.

Monday, February 5, 2007 at 12:22:00 PM EST  
Anonymous Anonymous said...

Mily pane Hedvicku,

penu u ust mi svymi clanky nevytvarite ... jenom mi neni jasne, proc sve clanky podavate stylem "neni horsi zeme nez Cesko(slovensko)". Nechci pochybovat o pravdivosti vasich tvrzeni, jen mi prijde ferove je zaradit do spravneho kontextu, a sice ze podobne experimenty delaly armady vice (ne-li skoro vsech) zemi.

Rychly pruzkum webu napriklad ukazuje, ze armada vasi oblibene nove vlasti, provadela experimenty s LSD na armadnich dobrovolnicich do 1975 - kdy to vyslo najevo, to je, uznavam, plus pro USA.
Jako minus bych vsak pocital, ze ti dobrovolnici nejspis nebyli dustojnici, ale radovi vojini, kteri netusili o co jde ... Nize prikladam pouzite prameny.

S pozdravem,
Robert Samal

P.S.
Prameny:
http://www.kcl.ac.uk/lhcma/cats/badtrip/xb10-0.htm
http://www.rense.com/general36/history.htm

P.P.S.
Americkou televizi nesleduji (neda se na to koukat). Proto bych se rad zeptal jak casto se takove informace objevuji v televizi v US.

P.P.P.S.
... ale to radsi vynecham, abych nepusobil penu u ust vam :-).

Monday, February 5, 2007 at 5:01:00 PM EST  
Anonymous Anonymous said...

Pěna u úst? ne ne, pane, myslím, že opak jest pravdou. Vaše obsedantivní nenávist k čemukoli ve spojitosti s Čechy prozrazuje vaši nemoc...je to stejná nemoc, jakou je antižidovství, antiamerikanismus a podobné sračky.

Tuesday, February 6, 2007 at 8:10:00 AM EST  
Anonymous Anonymous said...

Pane Hedviček,občas jsem Vaše příspěvky četl,ale pravdou je,že je čtu čím dál méně,protože z nich čiší nenávist vůči vlasti,kde jste se narodil i všem Čechům a to čím dál větší.Vaše manipulace,byť s ptákovinou je až neskutečná,takže dnešní vstup do diskuze je můj poslední.Pište dál hlavně pro stejné idioty,kteří Vás ještě jsou schopni číst,ale domnívám se,že Vaše výblitky už čte jen minimální skupinka nemyslících blbců.Buďte ještě dlouho zdráv.

Wednesday, February 7, 2007 at 1:21:00 AM EST  
Anonymous Anonymous said...

Rozumím článku - Amíci dělaly pokusy, přišlo se na to přiznali to. Čecháčci taky dělali pokusy, přišlo se na to, ale mlčí se o tom a dělá se jako by nic. Stejné je to v politice a i v normálním životě - alibismus, schovávání se za něčí autoritu, a pomalu potichu někoho ze zadu podrazit. Jo češi jsou smějící se bestie.

Wednesday, February 7, 2007 at 6:41:00 AM EST  
Anonymous Anonymous said...

Furt mi vrtaji hlavou ty ceskoslovenske pseudovyzkumy, obzvlaste ze Soucka a Grofa muzu vyletet z kuze:
http://www.wma.net/e/policy/b3.htm#paragraphe30 (Helsinska deklarace 1964)
mj. prace, ktere nebyly v souladu s Norimberskym Kodexem a Helsinskou Deklaraci, NESMELY byt uverejneny v odbornem tisku. Proto se cpou do popularni literatury, pro niz zadna pravidla neplati.
Veronika Valdova

Wednesday, February 7, 2007 at 11:44:00 AM EST  

Post a Comment

<< Home

TOPlist