CS-club - český a slovenský zahraniční klub

CS-CLUB je uzavřený soukromý internetový diskusní klub, provozovaný ze serverů mimo území České republiky. Nelze se na něj přihlásit přímo. Zájemci o účast, kontaktujte, prosím adresu prilisdlouhonamori@gmail.com. Tento blog uveřejňuje články Ross Hedvíčka a dalších účastníků cs-clubu.

Wednesday, February 07, 2007

Buchar

Robert Buchar souhlasil s uverejnenim jeho email Martinu Skapikovi:

Pane Skapik,

to jsou nam noviny! Co se tech pokusu v armade tyce, to je davno zname od te dob co utekl do USA Jan Sejna. Ten sebou privezl do Washingtonu takove zpravy, ktere nechtel zadny politik slyset--o tom jak GRU/STB/CS Army vozili do Prahy tajne US POV a asi 150 jich tam svymi pokusy zabili. To udelalo Sejnu tak nepopularnim, navic k ostatnim vecem, ze trvalo skoro 18 let nez mohl testify pred US kongresem. Vysledkem byla vysetrovaci komise vedena senatorem Kerrym. Ta poslala do Moskvy seznam jmen ktere Sejna uvedl a kdyz tam dorazili tak jim Rusove oznamili, ze nekdo z tech lidi neni k nalezeni.

Nekolik let na to Sejna umrel "predavkovanim" leku. Joe Douglass o tom napsal nekolik vynikajicich knih. On se totiz podilelpo celou tu dobu na Sejnove debriefing. Mam s nim o tom nekolik hodin zaznamu ktere by dalo na samostatny film. V Cesku ovsem stale panuje nazor ze Sejna si vsechno vymislel. However, kdyz jsem patral na podzim v Praze tak jsem zjistil ze v archivech Ministerstva Vnitra existuje zaznam tajneho taboru u Karlovych Varu ktery Sejna CIA uvedl a o kterem do dnes nemel nikdo v Cechach ani potuchy. A na to vam reknou, jo Sejna mel pravdu, ale stejne si to vsechno vymyslel.

Co se 9/11 tyce, berte to jako s tim tabakem. Nemuzete verit kazdemu nesmyslu ktery vam media predhodi jako kost. Sledujite money trail--kdo to plati. Vzpomente se co jsem vam rikal o CIA/KGB/Sorosovi. Kdyz zacnete verit tem blabolum tak uz to muzete hned rozsirit na atentat na Kennedyho, UFO atd. Muj znamy Ed Epstein dokoncuje knihu o 9/11, poslu vam kopii az to vyjde. Problem lidi v Cesku je ze neumi anglicky aby si precetli informace a jsou odkazani na to co jim kdo prelozi (a tikm padem upravi). Jak se tady rika zmasazuje.

Jako perfektni priklad bych uvedl Culika z BL. Z levicoveho tisku si vybere to co se mu ideologicky hodi a jeste si to prekladem prisoli. Lidi to pak ctou a cumnej co se tto na zapaade pise v "mainstream" mediich. Ale asi moc kecam. Dalo by se to rict velice strucne slovy manzelky Peta Bagleyho co jsem se s nim sesel napodzim v Evrope. Byval CIA operating director pro vychodni evropu pom valce, naverboval Nosenka, a potom ho nekolik let vyslychal.(ted o tom vydava bezvaadnou knihu). Ta to rekla jednou vetou: "We have only two options - To live in deception or shoot yourself".

A bude hur! Mozna ze cigarety pak budou high commodity.

Cheers,
Robert Buchar

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Jen chci dodat k Sejnovi.

Vse o US POWs byla pravda, protoze
tady bylo o to vic zajmu, nez si
dovolili uverejnit. Sam osobne pres
Prahu prevezl do Sojuzu (Kazachstan), pres 300 pilotu (hlavne Navy.) Videl jsem na vlastni oci jejich seznam a dokonce i jmena hotelu v Praze, kde je drzeli pred odletem.
A kdyz tu byl Jeltsin (1990?) tak je nabidl starymu Bushovi a ten to odmitnul, jako opile kecani.
Go figure!

Wednesday, February 7, 2007 at 3:57:00 PM EST  
Anonymous Anonymous said...

Milan,
I like to get in a touch with you. Please write me at rbuchar@colum.edu
Robert Buchar

Saturday, February 10, 2007 at 6:03:00 PM EST  

Post a Comment

<< Home

TOPlist