CS-club - český a slovenský zahraniční klub

CS-CLUB je uzavřený soukromý internetový diskusní klub, provozovaný ze serverů mimo území České republiky. Nelze se na něj přihlásit přímo. Zájemci o účast, kontaktujte, prosím adresu prilisdlouhonamori@gmail.com. Tento blog uveřejňuje články Ross Hedvíčka a dalších účastníků cs-clubu.

Wednesday, April 25, 2007

Dvere CS-CLUBu dokoran...

Internetovy CS-CLUB byl doposud znam coby nejstarsi fungujici cesky a slovensky diskusni klub, zalidneny nejen lidmi z Ceska a Slovenska, ale z velke casti i emigranty. Tento klub se opravenene pysnil svou demokraticnosti a svobodou projevu (tedy veci velmi neobvykle na ceskem internetu a ve svete ceske Wikipedie) a navic pravidla clenstvi zakazovala propagaci komunismu, fasismu a antisemitismu. Neni se pak co divit, ze cesti komuniste, fasiste a antisemite, majici volny prostor na vsech ceskych a slovenskych forech, na Lidovkach, Blistech i Psu dostavali pri zmince o CS-CLUBU skytavku.

Uz to samo o sobe z nej cinilo neobvyklou a exkluzivni entitu. Cesi jak znamo nemaji radi neobvykle veci a pokud si trochu zagooglujete, pak jiste najdete radu negativnich postu a zminek, dsticich ohen a siru na CS-CLUB. Vzhledem k utokum na tento klub bylo clenstvi jen na pozvani a nebylo volne pristupne.

To se zmenilo 25. dubna 2007, kdy se pravidla zmenila a clenstvi je pristupne kazdemu s platnou e-mail adresou (pocitacovy program, jmenem listmanager, overuje adresy). Je to natolik jednoduche, ze staci poslat email na adresu cs-club@humintel.com a automat vas prihlasi a hned posle instrukce co a jak - vcetne toho, jak se zase odhlasit, pokud by to snad bylo proti vasemu nabozenskemu ci jinemu presvedceni.

CS-CLUB je vhodny pouze pro osoby zkusenejsi, tolerantni, mirne svetem prosle, neprilis ceske a nezdegenerovane nadmernym pozivanim ceskeho piva. Pokud splnujete tyto parametry - poslete email na adresu cs-club@humintel.com a ocekavejte veci pristi.

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Ross, rad si prectu tvoje clanky... a ve vetsinou souhlas...

email ode me ale nedostanes... :)

ber to tak ze nedas lidem out

Monday, April 30, 2007 at 12:07:00 AM EST  
Anonymous Anonymous said...

Congratulations on you mass email distribution. It got me here, eh?

Wednesday, May 9, 2007 at 3:30:00 AM EST  

Post a Comment

<< Home

TOPlist