CS-club - český a slovenský zahraniční klub

CS-CLUB je uzavřený soukromý internetový diskusní klub, provozovaný ze serverů mimo území České republiky. Nelze se na něj přihlásit přímo. Zájemci o účast, kontaktujte, prosím adresu prilisdlouhonamori@gmail.com. Tento blog uveřejňuje články Ross Hedvíčka a dalších účastníků cs-clubu.

Friday, February 09, 2007

Inbreeders

Ceske wikipedisticke svine zase zvitezily. Jejich systematicke tazeni eliminovat z Wikipedie (jak ceske tak i anglicke) cokoliv se vztahem k emigraci a emigrantum, pripadne historicke skutecnosti nepodavajici zrovna pozitivni obrazek o Cesich a ceske kotline vseobecne, slavilo vcera zase uspech kdyz vymazali clanek (napred z ceske Wiki, vcera i z anglicke) o Ivanu Spackovi. Nemam v umyslu skryvat, ze mne to irituje a take jsem to dal verejne na vedomi.

Prisel mi uklidnujici email od pravidelne ctenarky: "Klid. Vsichni normalni uz odesli. Je pravda, ze byli castecne vystvani (napr. sklenenym stropem uplne vsude), ale vlastne na tom neprodelali. Problem s izolovanym Ceskem je ovsem (a jeste bude) celkem znacny, ponevadz skrze jazykovou barieru k nim nedolehne celkem nic. A izolovana extremne xenofobni kultura, ktera se odmita ucit, muze byt potencialne dost nebezpecna."

Ano, vim co mela na mysli tim "potencialnim nebezpecim". Jako ta scena z filmu Son in Law, kdy Pauly Shore prijede do Kansasu, podiva se na mistni vesnicany a utrousi "Inbreeders!" Nebo jak rikal v zemedelske skole v Prerove Ing. Stanislav Knop "Pribuzenska plemenitba, soudruzi!" Nemam pochyb, ze generace a generace pretrvavajici emigrace, ruzne nasilne odsuny a etnicke cistky Zidu, Nemcu a Madaru a komunisticka likvidace inteligence musela mit na dnesni ceskou generaci nejaky dopad. Jinak by nebyl mozny a vysvetlitelny ten negativni nazor vetsiny naroda na Masiny, na Cibulku, na Hucina a na emigranty vseobecne (coz uz se dotyka i mne osobne).

Dalsi ctenar mi napsal nasledujici: "Prosimte, Rosto, hlavne se nerozciluj. Voni ti blbci si to nezaslouzi, aby se jimi clovek zabyval. Ta zeme jde do prdele, a jeden (nebo dva, tri, emigranti) to nezachrani. Je mi lito ty vetsiny, ktera je asi slusna, ale bohuzel lehce manipulovatelna. Ty komunisty a "pinkos" nevymlatis ani tady, tak se nediv, ze to je tam tak, jak to je."

Takze se nebudu rozcilovat. Za chvili bude zapad slunce a jdu na plaz. A vy se tam jebte mezi sebou, inbreeders...

9 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Takovy krasny mesiasky syndrom se jen tak nevidi...

Friday, February 9, 2007 at 3:25:00 PM EST  
Anonymous Anonymous said...

CeskoZlodejske neokomunisticke svine patri za vostnatej drat a nechat je udusit ve vlastnich vlasteneckejch prdech , ty ZmetkoZlodeje

Friday, February 9, 2007 at 3:33:00 PM EST  
Anonymous Anonymous said...

Mesiasky syndrom? Nauc se cist, osle. Spasit bych vas rozhodne nechtel, ale obesit se a nebo odstehovat se do Ruska byste mohli.

Rosta

Friday, February 9, 2007 at 3:59:00 PM EST  
Anonymous Anonymous said...

Nenechaj sa znechutiť a pokračuj. Ak sa to nepodarí v Česku, tak na Slovensku určite áno.

Friday, February 9, 2007 at 4:02:00 PM EST  
Anonymous Anonymous said...

Co to neustale mate s tou jazykovou barierou? Drtiva vetsina mych znamych pod 35 let plynne hovori (a ta mensina pasivne rozumi psane forme) anglictiny, nemciny nebo francouzstiny, nejcasteji dvou z vyse jmenovanych jazyku. Uvedomte si, ze jste z jine generace a o dnesnich lidech komunikujicich v pracovnim procesu cesky malokdy, vite dost malo. To neni mysleno jako utok na Vasi osobu, pouze takovy maly postreh.

Petr

Friday, February 9, 2007 at 6:06:00 PM EST  
Anonymous Anonymous said...

To Petr

asi mas nejake velke stesti na tve zname anebo lzes. Mam zase zkusenost, ze cizim jazykem hovori pouze pet procent prislusniku policie ( a to i ti na statni hranici) na celnicich je to jeden- dva co rozumi nemecky, ve statnim aparatu je to o zlomek vice diky MZV a je velky problem sehnat lidi na mista pro spolupraci s ostatnimi zememi EU, a v uzemnespravnim aparatu umi par lidi nemecky anebo rusky.V armade jakbysmet. Jinak z normalnich lidi neumi nikdo nic ( par se jich teda mlne domniva, ze umi).
Luis

Friday, February 9, 2007 at 7:35:00 PM EST  
Blogger Bohemia said...

Ceske obyvatelstvo vetsinou hovori cizi reci kdyz se pripravuje oloupit turistu, par slov na oblbnuti staci. Na vic uz inteligence zmrcanych mozku nestaci.

Saturday, February 10, 2007 at 1:42:00 AM EST  
Anonymous Anonymous said...

Měl byste začít brát ty prášky, Rossi, opravdu to s vámi jde z kopce...zase se brodíte krví?

Mimochodem...člověk, rozčilující se na censury, by se ji měl sám vyvarovat, jinak totiž působí jako trapnej kašpar.

Saturday, February 10, 2007 at 2:27:00 PM EST  
Anonymous Anonymous said...

To Luis: Aj, pridal jsem prispevek a on se nejak nezobrazil. Nyni tedy strucneji: nemam proc bych Vam lhal, Vas nazor muj budouci zivot prilis neovlivni. Ale nejspis je to prostredim, vetsina z mych znamych je vysokoskolsky vzdelanych a pracuje ve vyzkumu nebo v mezinarodnich firmach. Cilem teto diskuze neni nejak obhajovat vzdelanost naroda, ale poukazat na to, ze (podle mych zkusenosti) vetsina lidi na nase media odkazana neni a mezinarodni situaci sleduje na siti na zahranicnich serverech.
S tou policii mate bohuzel pravdu, je to ostuda, kdyz se cizinec nemuze straznika zeptat na cestu k nadrazi. Petr

Sunday, February 11, 2007 at 8:24:00 AM EST  

Post a Comment

<< Home

TOPlist